Sud naložio povlačenje poternice za Karićem

Specijalni sud u Beogradu je ukinuo rešenje o pritvoru i naložio povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Bogoljubom Karićem, pošto je Tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo vođenje istrage protiv njega.

Pošto je Tužilaštvo juče donelo naredbu kojom se obustavlja istraga protiv Karića zbog krivičnog dela zloupotrebe položaja odgovornog lica, sudija za prethodni postupak je ukinuo rešenje o pritvoru za Karića i naredio povlačenje poternice, saopšteno je iz suda.

Sud dodaje da su obustavom istrage prestali da postoje razlozi koji bi opravdavali zadržavanje okrivljenog u pritvoru.

Tužilaštvo za organizovani kriminal juče je obustavilo istrage koje su protiv Karića vođene povodom osnivanja "Mobtela" i davanja kredita kiparskim preduzećima bez garancija "Astra banke".

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво