Zaplena marihuane i duvana u Šapcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su 18 kilograma marihuane i oko 15 kilograma sirove marihuane.

Prilikom pretresa domaćinstva osumnjičenog N. V. (1984) policija je pronašla 18 paketa sa 9,7 kilograma marihuane. Takođe, pronađeno je i 8,3 kilograma marihuane raspoređene u četiri vreće i 88 sirovih stabljika marihuane težine 14,3 kilograma, saopštio je MUP.

Kod osumnjičenog je policija našla i 78 kilograma rezanog duvana i 60 kilograma duvana u listu, kao i opremu za proizvodnju rezanog duvana.

Osumnjičenom N. V. određeno je zadržavnje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena trgovina.

On će, u zakonskom roku. uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се