Tužilaštvo traži pritvor zbog otmice muškarca u Beogradu

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da se vlasnici auto-perionice "Magnum" Snežani N. odredi pritvor zbog sumnje da je u ponedeljak, sa još troje osumnjičenih, otela i maltretirala bivšeg radnika.

Za preostalo troje osumnjičenih, među kojima je i ćerka vlasnice perionice, tužilaštvo je predložilo meru zabrane prilaženja i komuniciranja sa svedocima, rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Milica Ljubičić.

Dodala je da se osumnjičeni terete za krivično delo iznuda u saizvršilaštvu.

O predlozima tužilaštva odlučiće sud.

Svi su danas saslušani u tužilaštvu i izneli su svoje odbrane.

Pored Snežane N. i njene ćerke Anje, osumnjičeni su Branislav M. (21) i Miloš Đ.

Uhapšeni su u ponedeljak nakon što su oštećenog Ratka Radovića, bivšeg radnika koji se u međuvremenu zaposlio u auto perionici "Hobotnica", izvukli s posla i maltretirali ga ogorčeni što je promenio posao.

Mediji piši da su od njega tražili novac koji im duguje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво