Novi Pazar, lokalizovan požar u "Simpovoj" zgradi

Tri vozila vatrogasne službe uspela su da lokalizuju požar koji je izbio u "Simpovoj" zgradi u Mitrovačkoj ulici, u Novom Pazaru. U požaru je jedan stan izgoreo.

U požaru koji je izbio u stambenoj zgradi "Simpo" u Novom Pazaru nema povređenih. Požar je prijavljen oko 18 časova, a nastao je u stanu na trećem spratu.

Vatra je zahvatila i stan na četvrtom spratu iz koga su stanari pokušali da iznesu stvari, pa su zbog toga evakuisani kamionom sa korpom Elektrodistribucije.

Njima je ukazana hitna lekarska pomoć. Vlasnici stana na trećem spratu nisu bili u stanu u trenutku izbijanja požara.

Dalje širenje požara sprečeno je brzom intervencijom vatrogasaca, policije i radnika Elektrodistribucije.

Izgoreo je i deo krovne konstrukcije, a pričinjena je i velika materijalna šteta.

Požar je izbio u jednom stanu u novopazarskom naselju Lug, u stambenom objektu "Simpo", kod Osnovne škole "Desanka Maksimović", i vatra je brzo počela da se širi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво