Uhapšen osumnjičeni da je prevario više osoba za vize SAD

Policija u Beogradu uhapsila je sugrađanina V. T. (1978), za koga se sumnja da je prevario više osoba i oštetio ih za oko 3.850.000 dinara, 5.000 američkih dolara, 1.200 konvertibilnih maraka i 2.000 evra, saopštio je MUP.

Sumnja se da je V. T. u periodu od marta 2014. do oktobra 2016. godine oštećenima obećavao da će im putem svojih poznanstava obezbediti garantna pisma i turističke vize za ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Nakon toga, uzimao je putne isprave i novac od oštećenih, a potom izbegavao kontakte sa njima.

Garantna pisma i vize im nije obezbedio, a novac je zadržao za sebe.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da je broj prevarenih veći od onog koji je dosadašnjim radom utvrđen, pozivaju se oštećeni da se jave na telefone PU za grad Beograd 011/279-84-09 i 011/279-74-72.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи