Sprečeno krijumčarenje oko 44.000 cigareta na Gradini

Carinici su na graničnom prelazu Gradina sprečili krijumčarenje više od 44.000 cigareta različitih robnih marki, čija je vrednost procenjena na skoro 750.000 dinara, saopštila je Uprava carina.

Cigarete su otkrivene prilikom detaljne kontrole automobila "ford galaksi" bugarskih registarskih oznaka na ulazu u Srbiju.

Prilikom susreta sa carinicima vozač i njegovih šest saputnika, svi državljani Bugarske, rekli su da nemaju ništa da prijave za kontrolu.

Međutim, tokom detaljnog pregleda iz zadnjeg sedišta, naslona za sedište, krova automobila i iz još nekoliko torbi izvađena je pomenuta količina cigareta sa bugarskim akciznim markicama, "marlboro", "davidov", "davidov lajt" i "vajsroj".

Pošto vrednost krijumčarenih cigareta prelazi trećinu vrednosti automobila i on je zadržan do okončanja postupka pred nadležnim sudom, što ukupnu vrednost ovog prekršaja uvećava na više od milion dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво