Muškarac izboden u centru Beograda

Muškarac, star 42 godine, povređen je na Zelenom vencu, a pronađen u Ustaničkoj ulici u Beogradu, potvrđeno je RTS-u u Urgentnom centru. D. S. je zadobio ubodne rane u nogu.

Snimak sigurnosne kamere u trolejbusu na liniji 19 potvrdio je dispečerima da je jutros oko 5.30 u vozilo GSP-a ušao ranjeni putnik koji je krvario.

Istraga će pokazati pod kojim okolnostima je ranjen četrdesetogodišnji S. D., koji je zadobio tri ubodne rane na desnoj nozi i posekotine po vratu.

Policija će utvrditi i na koji način je tako povređen stigao do Ustaničke ulice, gde je ušao u kafić na Konjarniku i naručio piće.

Ušavši u kafić na adresi Ustanička 232, D. S. je naručio piće, a konobarica koja ga je uslužila je primetila da je ranjen i pozvala Hitnu pomoć, javio je reporter RTS-a sa lica mesta.

On je zatim prevezen u Urgentni centar i nalazi se na ortopediji. U toku je dijagnostika. 

Kako navode zaposleni u kafiću, povređeni je ispričao da je ranjen na Zelenom vencu i da je sam uspeo da dođe do Ustaničke ulice.

Ranije je RTS-u u Hitnoj pomoći rečeno da je došlo do pucnjave u Ustaničkoj ulici. 

U MUP-u kažu da nije prijavljena pucnjava i da imaju podatak da je povređeni muškarac ušao u jedan ugostiteljski objekat u Ustaničkoj ulici, i zatim prevezen u Urgentni centar.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво