Avganistanci otkriveni u tovaru mineralnog đubriva na Batrovcima

Uprava carina saopštila je da je na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, sprečen pokušaj trojice ilegalnih migranata da sakriveni u tovaru kamiona uđu na teritoriju Evropske unije.

U saopštenju se navodi da prekršaj otkriven kada je pregledom kamiona sremskomitrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao srpski državljanin utvrđeno da se u tovaru nalaze i tri državljanina Avganistana.

Oni su pokušali ilegalno da pređu granicu skriveni u tovaru mineralnog đubriva koje je iz Srbije transportovano u Austriju.

Kako se navodi, vozač kamiona je pravio pauzu na obližnoj benzinskoj pumpi kod Adaševaca, pa se pretpostavlja da su ilegalni migranti iskoristili tu priliku da uđu u tovarni prostor. Kada je vozač čuo razgovor migranata koji dopire iz prikolice, prijavio je slučaj na graničnom prelazu.

Migranti su po otkrivanju predati u dalju nadležnost policiji, piše u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи