Zatvoren nelegalni dom za stare u Zrenjaninu

Svih 16 korisnika doma za stare u Ulici Janka Veselinovića u Zrenjaninu raseljeno je u druge objekte, a dom je zatvoren jer je reč o nelegalnom objektu.

Inspektori socijalne zaštite Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku u saradnji sa Centrom za socijalni rad u Zrenjaninu i inspektorima Policijske uprave iselili su svih 16 korisnika, zbog, kako se u saopštenju navodi, loših uslova i nedovoljne bezbednosti.

Najveći broj korisnika smešten je u Gerontološki centar Zrenjanin, jedan je preseljen u drugi privatni dom, a jednog korisnika je preuzeo srodnik.

Vlasnici zatvorenog doma biće izdata zabrana rada i protiv nje će biti pokrenut postupak.

U saopštenju se navodi da je protiv nje već podnošeno više prekršajnih i krivičnih prijava.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи