Opljačkana pošta u Partešu na KiM

Pošta u Partešu u Kosovskom pomoravlju opljačkana je prethodne noći i iz kase je odnet novac i deo dokumentacije, rekao je direktor "Pošta Srbije" na Kosovu i Metohiji Ranđel Nojkić.

Nojkić je precizirao da je rano jutros oko tri sata, grupa pljačkaša provalila u poštu u Partešu, tako što su razvalili rešetke na prozorima a kasu, koja je bila veoma dobro obezbeđena, razvalili uz pomoć brusilice.

"Uzeli su novac i dokumentaciju koja se u kasi nalazila. O detaljima ne mogu da govorim, kako ne bih odavao poslovnu tajnu. Propisi su u potpunosti ispoštovani, tako da možemo da naplatimo štetu preko osiguravajućeg društva", rekao je Nojkić.

Nojkić je za RTV Puls iz Šilova potvrdio da je policija odmah izašla na lice mesta sa forenzičarima i obavila detaljan uviđaj.

"Pošta je nastavila da radi, ali napravili smo rez i od sada se novac više neće ostavljati preko noći u poštanskim objektima", rekao je Nojkić.

Iz kosovske policije potvrdili su da se pljačka dogodila, da je slučaj kvalifikovan kao teška provalna krađa i da su započeli istragu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво