Jagodina, dečak poginuo na pruzi od strujnog udara

Šesnaestogodišnji dečak iz Jagodine poginuo je sinoć na pruzi nedaleko od centra grada, kada se popeo na napušteni vagon i uhvatio za žicu pod naponom, saznaje RTS.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 časa, na međunarodnoj pruzi, nekoliko stotina metara od centra Jagodine.

Dečak se uhvatio za žicu iznad vagona ne znajući da je u njoj 25.000 volti struje i pored upozorenja druga sa kojim je bilo da to ne čini. Njegovo telo se pretvorilo u buktinju. Hitna pomoć i vatrogasci nisu mogli ništa da urade, dečak nije davao znakove života.

Na istom mestu, takođe, od strujnog udara, penjući se na vagone, 2014. godine u septembru stradao je mladić od 19 godina, a samo 300 dalje, kod železničkom mosta na Belici, i jedan mladić koji je štapovima za pecanje ribe dodirnuo visoki napon. 

Meštani kažu da napušteni vagoni predtavljaju opasnost i da su upozoravali nadležne u Železnici, ali da do sada ništa nije učinjeno. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво