Potraga za telom traktoriste u Paraćinu

Specijalizovane jedinice MUP-a su, oko 11 sati, u Velikoj Moravi, kod Trešnnjevice u opštini Paraćin, pronašle traktor kojim je upravljao Zoran Blagojević. On je pre dva dana sa skele pao u reku.

Potraga za telom Zorana Blagojevića se nastavlja, izjavila je Tanjugu portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu Snežana Mitić.

Nesreća se dogodila u sredu u 15.20, a dežurni zamenik javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu je obavešten oko 17 sati, podsetila je Mitićeva.

"Prema prikupljenim podacima Zoran Blagojević (61) je skelom, kojom je upravljao skeledžija D. I. iz Trešnjevice, na traktoru prelazio Veliku Moravu iz pravca Rasevice prema Trešnjevici.

Odmah po dolasku na obalu, Blagojević je, pre nego što je skeledžija stigao da učvrsti skelu za obalu, krenuo svojim traktorom, usled čega je došlo do destabilizacije i pada traktora kojim je upravljao u reku", objasnila je Mitić.

Mitićeva je dodala da je odmah počela potraga za traktoristom i traktorom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво