Pokušaj ubistva u Kosovskoj Mitrovici

Jedna osoba albanske nacionalnosti ranjena je u severnom delu Kosovske Mitrovice kada je na njega pucao sunarodnik, a slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva.

Incident se dogodio, u multietničkom naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Mitrovice u 23.20 sati, a osumjičeni su se prethodno potukli.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da je ranjen K.A. (26) kada je na njega pucao B.F. (41).

Prema rečima Bojića, veći incident je sprečio kosovski policajaca koji se nalazio u neposrednoj blizini i koji je brzom reakcijom uspeo da iz ruke otme pištolj osumnjičenom.

Nadležni tužilac je ovaj slučaj okarakterisao kao krivično delo pokušaj ubistva, a osumnjičeni je uhapšen, dodao je Bojić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво