Uhapšeni zbog prodaje amfetamina

Policija je uhapsila A. J.(31) i Z. J. (39) iz Beograda zbog sumnje da su na teritoriji grada prodavali i distribuirali opojnu drogu amfetamin. Ukupna vrednost zaplenjene robe iznosi oko 1.200.000 dinara.

Prilikom pretresa A. J. i Z. J., kao i stana i drugih prostorija koje su koristili, policija je pronašla 1.428,46 grama amfetamina, 18.83 kilograma kofeina, 39.06 grama kreaina, 83.36 grama marihuane, dve vagice za precizno merenje i novac u iznosu od 3.500 evra, saopštio je MUP.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Hapšenje su izveli pripadnici MUP-a Uprave kriminalističke policije - Službe za prevenciju narkomanije i krijumčarenje narkotika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво