Stravičan zločin kod Kraljeva – žena ubila oca i brata, a ranila majku

Uhapšena S. L. (1965) zbog osnovane sumnje da je u porodičnoj kući u selu kod Kraljeva sekirom ubila oca i brata na spavanju, kao i da je majci nanela teške telesne povrede. Ranjena žena je u kritičnom stanju.

U naselju Jarčujak kod Kraljeva, noćas oko dva sata, dogodilo se dvostruko ubistvo i jedno ubistvo u pokušaju, javlja dopisnik RTS-a.

Policija je saopštila da je uhapsila S. L. (1965), zbog osnovane sumnje da je sekirom nanela smrtonosne povrede ocu (75 godina) i bratu (54), a ranila majku (73), koja je u kritičnom stanju. 

Kako RTS saznaje, ubistvo se dogodilo u Ulici Dušana Karapandžića, kada je S. L. ubila oca P. A. i brata S. A. na spavanju i teško ranila majku M. A.

Teško ranjena M. A. prevezena je u opštu bolnicu u Kraljevu i u kritičnom je stanju, kaže za RTS načelnik Odeljenja hirurgije Opšte bolnice u Kraljevu Zvonko Veselinović.

Zadobila je povrede glave koje su faktički nespojive sa životom. Održavaju se vitalne funkcije ali nismo nimalo optimistični, rekao je Veselinović.

Otac je preminuo na licu mesta, a brat na putu ka bolnici.

S. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

RTS nezvanično saznaje da su razlog nezapamćene tragedije u selu kod Kraljeva porodične razmirice.

Komšije kažu da je osumnjičena poslednjih godina povremeno živela u porodičnoj kući u tom selu. Kako javlja dopisnik RTS-a, S. L. nije na evidenciji lečenih psihijatrijskih bolesnika u Kraljevu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи