Vranje, prijava zbog nesavesnog rada u gradskoj upravi

Gradsko veće u Vranju odlučilo je da podnese krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba zaposlenih u Gradskoj upravi zbog nenamenskog trošenja sredstava i nesavesnog rada.

Krivična prijava se odnosi na prvostepenu presudu koja je početkom nedelje stigla u lokalnu samoupravu po kojoj je Grad Vranje izgubio spor sa slovenačkom firmom "Tuš", koja traži odštetu od 130 miliona dinara zbog nerealizovanog ugovora o zakupu zemljišta iz 2005. godine.

Kako je saopšteno iz gradske uprave gradsko prvobranilaštvo u Vranju je već podnelo krivičnu prijavu protiv nepoznatih izvršilaca na osnovu ranije odluke Gradskog veća i Skupštine grada zbog nenamenskog trošenja budžeta u delu socijalnih davanja, sporta i mesnih zajednica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи