Šest udesa tokom noći u Beogradu

Protekla noć je bila izuzetno teška za srčane bolesnike i Hitna pomoć je intervenisala 132 puta od kojih 21 na javnom mestu, uključujući i u šest saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno sedam ljudi, rekla je "Tanjugu" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Pomoć je ukazana i u jednom slučaju ranjavanja nožem u Resniku, a reč je o mladiću od oko 27 godina koji je zadobio plitke ubodne povrede nožem.

U 19.14 u saobraćajnoj nesreći u ulici Neznanog junaka povređena je devojka od 23 godine, pešak i prevezena je na VMA.

Dvadesetak minuta kasnije, ženska osoba takođe od 23 godine, povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zaplanjskoj kod broja 64 i prevezna je na VMA.

Odmah iza toga u 19.49 dve ženske osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći kod "Franša".

Reč je o devojci od 23 godine i ženskoj osobi od 48 godina koje su sa istegnućem vrata prevezene na VMA.

U nesreći na kružnom toku kod opštine Novi Beograd u 20.09 povređena je muška osoba od 31 godine koja je zadobila lakšu povredu grudnog koša i zbrinuta je na licu mesta.

Sedamnaest minuta iza ponoći u saobraćajnoj nesreći u Ulici gospodara Vučića povređena je muška osoba od oko 36 godina i prevezena na VMA.

U nesreći koja se dogodila u 02.57 na autoputu ka Šidu, pet kilometara posle Dobanovaca, muška osoba je zadobila teške traume i prevezena je na VMA sa povredama glave i potresom mozga.

Hitna pomoć je tokom noći primila mnogo poziva, a pomoć su tražili hronični i to pre svega srčani bolesnici, kod kojih je bilo i akutnih stanja, što ima veze sa niskom temperaturom i kišom odnosno povećanom vlažnošću.

Noć je bila teška i za astmatičare, rekla je Macura.

I jučerašnji dan je bio težak, Hitna pomoć je intervenisala čak 172 puta od kojih 56 na javnom mestu, uključujući i 12 saobraćajnih nesreća, rekla je Macura.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи