Hapšenja zbog obijanja stanova u Beogradu

Policija je u dve odvojene akcije uhapsila sedam osoba iz Bugarske i Srbije zbog kađe i provale u stanove u Beogradu, saopštio je MUP Srbije.

Neposredno nakon izvršenih provala u stanovima u Ulici Hadži Đerina policija je uhapsila tri bugarska i jednog srpskog državljanina, kod kojih je pronašla specijalni alat za oključavanje sigurnosnih vrata kao i ukradene predmete iz tri stana.

Uhapšeni P. V. I (44), N. V. I. (40), O. V. O. (43) i A. A. (31) sumnjiče se da su u prepodnevnim satima, upotrebom specijalnog alata otključavali brave na ulaznim sigurnosnim vratima stanova oštećenih, u kojima su obavljali premetačinu i krali novac, zlatni nakit i satove.

Postoje osnovi sumnje da su potom istim alatom zaključavali vrata i udaljavali se sa lica mesta.

Sumnja se da je do zgrada oštećenih osumnjičene Bugare dovozio srpski državljanin.

Osumnjičeni se terete da su na teritoriji Beograda od avgusta ove godine do danas počinili oko 20 krivičnih dela teške krađe - provale u stanove.

U drugoj akciji, beogradska policija uhapsila je neposredno nakon počinjenog krivičnog dela krađe P. S. (18), I. S. (19) i M. K. (19) zbog postojanja osnova sumnje da su u Ulici Vase Čarapića od oštećene iz torbe uzeli novčanik, sa dokumentima i određenom svotom novca.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво