Arilje – filmska potera za narko-grupom, zaplenjena velika količina marihuane

Policija iz Arilja uhapsila je dve osobe iz tog grada zbog prodaje narkotika i zaplenila 58 kilograma marihuane, u akciji u kojoj je korišćeno i vatreno oružje. Kako RTS saznaje, uhapšeni su supružnici.

Pojedini građani javili su dopisniku RTS-a da su se čuli i pucnji i da se u Arilju odvijala filmska potera policije. Uhapšene su dve osobe, M. M. i B. P. iz Arilja i njima je određeno zadržavanje. 

Kako se navodi u sapštenju MUP-a, policija je u subotu uveče u okolini Arilja, u neposrednoj blizini zasada maruhuane, pokušala da zaustavi putničko vozilo užičkih registarskih oznaka u kome su se nalazile dve osobe.

Vozač se oglušio o naređenje policije i nastavio kretanje u pravcu policajaca s namerom da ih udari, dok je suvozač u ruci držao vatreno oružje upereno u pravcu policije.

Policajci su ispalili po dva metka iz pištolja u pravcu vozila u nameri da odbiju napad od sebe. 

Vozilo je nastavilo da se kreće, a potom se prevrnulo, dok su se osobe iz automobila udaljile u nepoznatom pravcu. 

Pregledom vozila, policija je pronašla devet stabljika marihuane ukupne težine oko 12 kilograma. 

Takođe, pretresom stana i drugih prostorija osoba za koje se sumnja da su pripadnici ove kriminalne grupe kod M. M. (29) iz Arilja pronađeno je 39 stabljika marihuane, težine oko 46 kilograma.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво