Zaplenjene cigarete i rezani duvan kod Novog Pazara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u dve odvojene akcije, zaplenili su 600 paklica cigareta "merilin" i 10 kilograma rezanog duvana, bez potrebne prateće dokumentacije.

Cigarete su pronađene u autobusu novopazarskih registarskih tablica, zaustavljenom u selu Kozarevo, kojim je upravljao 60-godišnji muškarac iz Sjenice.

Policija je rezani duvan otkrila u saradnji sa graničnom policijom, u autobusu crnogorskih registracija, na Graničnom prelazu Špiljani, a vozač je bio 39-godišnji muškarca iz Berana.

Krivična prijava je podneta protiv dvojice vozača, po nalogu nadležnog tužioca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Zaplenjene cigarete su preuzeli službenici Poreske policije, navedeno je u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи