Beograd, četvoro povređenih u pet udesa

Četiri osobe, među kojima dvoje motociklista povređeno je u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, kažu u Hitnoj pomoći.

U pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše su povređene četiri osobe, među kojima i dvojica motociklista, rečeno je u Hitnoj pomoći.

"U 23.39 u Resavskoj ulici lakše je povređen motociklista prilikom pada sa motora, dok je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Zemun polju lakše povređen muškarac od 30 godina", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Istakla je rekla da je motociklista povređen i u saobraćajnoj nezgodi koja se u 20.30 dogodila u ulici Gospodara Vučića kod stadiona i dodala da je reč o lakšim povredama.

"U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19.52 dogodila na uglu Kosovske i Vlajkovićeve povređena je žena, pešak od oko 60 godina. Ona je zadobila povrede ruke i prevezena je u VMA koja je bila dežurna", navela je Macura.

Ona je dodala da je u 00.15 prijavljeno da na Zrenjaninskom putu gori automobil, ali da nije bilo povređenih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво