Muškarac teže povređen u udesu na Zrenjaninskom putu

U saobraćajnoj nesreći je jutros oko tri sata na Zrenjaninskom putu teže povređen muškarac star oko 50 godina, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Posle ukazane pomoći, muškarac sa povredama glave je prebačen u Urgentni centar, rekla je Macura agenciji Beta.

Prema njenim rečima, ekipe beogradske Hitne pomoći su noćas imale povećan obim posla, a dogodile su se još dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene dve osobe.

U udesu je noćas u 01.45 na starom Kragujevačkom putu povređen muškarac star 47 godina, dok je drugi, starosti oko 60 godina, povređen u saobraćajnoj nesreći u 20.00 sati u Ulici kneza Miloša.

Tokom noći su se od hroničnih bolesnika najviše javljali pacijenti sa bolom u grudima, asmatičari, oboleli od hipertenzije – dodala je Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je u nedelju intervenisala 130 puta, od toga su 32 intervencije bile na javnom mestu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво