Novi Pazar, uhapšeno pet muškaraca zbog obljube

Policija u Novom Pazaru je odredila je zadržavanje do 48 sati za pet muškaraca zbog sumnje da su izvršili krivično delo obljube nad nemoćnim licem.

Devojka P. S. (27) je u sredu 28. septembra prijavila policiji da je prethodne noći silovana u jednoj kući u Hercegovačkoj ulici u Novom Pazaru.

Reč je o osobi sa smetnjama u razvoju.

Kako RTS nezvanično saznaje, devojka je bila na proslavi, najverovatnije rođendanu, gde je zajedno sa osumnjičenima konzumirala alkoholna pića.

Devojka živi sa ocem i sestrom u prigradskom naselju Deževski put.

Zamenik višeg javnog tužioca Rade Filimonović rekao je za RTS da su u toku saslušanja uhapšenih H. M. (46), I. A. (21), E. M. (44), E. D. (18) i N. B. (29) i oštećene.

Naveo je i da se vrše neophodne analize kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo i kakve će dalje mere biti preduzete.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво