Uhapšene tri osobe zbog razbojništva u banci

Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su ispred ulaza u banku od radnika firme za transport novca oduzeli vreću u kojoj se nalazilo 2,2 miliona dinara, saopštio je MUP.

Policija je, nekoliko sati posle izvršenog razbojništva u banci u Požeškoj ulici u Beogradu, uhapsila D. P (38), J. P. (39) i M. S. (32) zbog sumnje da su počinili ovo krivično delo.

Oni se terete da su maskirani došli ispred ulaza u ekspozituru jedne banke, gde su uz pretnju pištoljem od radnika firme za transport novca oduzeli vreću sa novcem u kojoj se nalazilo 2,2 miliona dinara.

Terete se i da su sredinom juna ove godine počinili razbojništvo u Ulici kraljice Marije u Beogradu, tako što su uz pretnju pištoljem presreli radnike firme za obezbeđenje transporta novca i od njih oduzeli vreću sa novcem u iznosu od oko 400.000 dinara.

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija policijski službenici pronašli su pištolj koji je korišćen prilikom izvršenja tog razbojništva, marihuanu i kokain.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom Višem javnom tužiocu u Beogradu zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćena proizvodnja, držanje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи