Udes u Zucama, teško povređen muškarac

U beogradskom naselju Zuce došlo je do udesa u kojem je 29-godišnji muškarac teško povređen.

Na lice mesta su upućene dve ekipe Hitne pomoći, a muškarac je zbrinut u Urgentnom centru.

Druga osoba, kojoj je pomoć nešto kanije ukazala druga ekipa Hitne pomoći, sa politraumama je takođe zbrinuta u Urgentnom centru.

Oko 23.00 u Požeškoj ulici dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je ekipa Hitne pomoći zbrinula dve lakše povređene osobe, muškarca starosti 19 i žensku osobu starosti 23 godine.

Još dve nezgode su se dogodile u ulicama Cvijićevoj i Ljutice Bogdana, rano jutros oko 6.00 časova, u kojima su dve osobe zadobile ortopedske povrede.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво