Udes na Tasosu, jedna osoba poginula, mladić iz Srbije povređen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na grčkom ostrvu Tasos, neidentifikovana ženska osoba je poginula, a mladić iz Srbije je teško povređen, saznaje RTS. Ženska osoba koja je poginula bila je suvozač na skuteru, a predpostavlja se da je nesreću izazvalo jako nevreme, zbog kojeg je skuter sleteo sa puta.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na Tasosu, jedna još neidentifikovana ženska osoba je poginula, a mladić iz Srbije M. S. je zadobio teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti, rekao je za Internet portal RTS-a generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić.

"Mi pokušavamo da zajedno sa grčkom policijom to utvrdimo. U međuvremenu smo dobili podatke o više osoba ženskog pola iz Srbije od roditelja, prijatelja ili rodbine, zabrinutih za sudbine svojih. U toj međusobnoj saradnji mislim da ćemo za neko vreme biti u prilici da saoštimo informaciju. Očekujem da to u svakom trenutku bude izvesno."

Ženska osoba koja je poginula bila je suvozač na skuteru, a predpostavlja se da je nesreću izazvalo jako nevreme, zbog kojeg je skuter sleteo sa puta.

Konzul Siniša Pavić dodaje da je povređeni mladić hospitalizovan a da je Konzulat u kontaktu sa policijom, bolnicom u kojoj je mladić smešten i sa roditeljima povređenog mladića koji bi uskoro trebalo da otputuju za Grčku.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво