Policija zaplenila osam i po kilograma "skanka"

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu presekli su lanac trgovine drogom i zaplenili 8,5 kilograma biljne materije nalik na "skank".

Policijski službenici su sumnjivu materiju pronašli, oko ponoći, u putničkom vozilu „mercedes", kojim je na državnom putu Raška - Kraljevo, u Progorelici kod Kraljeva, upravljao D.V. (1969) sa područja Ivanjice.

Osumnjičeni je uhapšen i, po nalogu nadležnog tužioca, određena mu je mera zadržavanja do 48 sati, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden višem javnom tužiocu u Kraljevu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи