Ubistvo i samoubistvo u Mirijevu

Porodična tragedija u beogradskom naselju Mirijevo. Ženska osoba stara 56 godina ubila je hicem iz pištolja svoju majku, a zatim izvršila samoubistvo, saznaje RTS. Među stvarima koje je ostavila kod komšija pronađeno oproštajno pismo.

Ubistvo se dogodilo oko 14 časova, u Ulici Matice srpske 101, u beogradskom naselju Mirijevo, kaže za RTS portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoći koja je došla na lice mesta konstatovala je smrt dve žene.

Kako RTS nezvanično saznaje, žena stara 56 godina ubila je svoju 77-godišnju majku, a zatim pucala sebi u glavu.

Pre nego što je izvršila samoubistvo, ubila je i svog psa, javlja izveštač RTS-a sa lica mesta. 

Reč je o Vesni M., koja je u poslednje vreme živela sa svojom bolesnom majkom Mirom M. Komšije su zatečene jer su, kažu, njih dve bile veoma bliske i Vesna se brinula o majci, koja je bila nepokretna.

"Predivni su bili, i teta Mira i Vesna. Čula sam čak i da je ubila kucu... Prvo ju je prošetala a onda je i ubila. Zašto je to uradila... nijednim gestom, ničim nije pokazivala da bi tako nešto uradila", govori kroz plač bliska komšinica.

Komšija kaže da je Vesnu sreo juče i da nikada nije rekla da ima neki problem.

Kako saznajemo, Vesna je ranije živela u Londonu da bi 2008. godine, nakon smrti svog supruga, došla u Beograd i zajedno sa majkom živela u stanu u Mirijevu.

Komšije kažu da su, kada su se majka i ćerka uselile u zgradu, u početku imale svaka svoj stan, a zatim se Vesna preselila kod majke. Taj drugi stan je, dodaju, Vesna izdavala a zatim prodala. 

Ekipe policije i forenzičari izvršili su uviđaj, a zvaničnih informacija o ovom slučaju još nema.

U istrazi će pomoći i Vesnino oproštajno pismo, koje je pronađeno među stvarima koje je ona sat vremena pre tragedije ostavila kod komšije.

RTS saznaje da je Vesna pozvala svoju tetku i rekla joj da preuzme pismo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво