Muškarac ranjen u Beogradu, "jugo" udario u policijsku stanicu

Policija je u džipu na sredini Pančevačkog mosta zatekla teško ranjenog muškarca. Kod petlje Lasta sa saobraćajnice je sleteo "jugo" i udario u zid policijske stanice. Vozač je teško povređen.

Muškarac od oko 30 godina, ranjen je u grudni koš, a prema informacijama iz Hitne pomoći, lekari su se sinoć borili za njegov život.

"Video sam noge izvan vozila na mestu vozača", rekao je RTS-u vozač očevidac koji je prvi naišao na džip zaustavljen u brzoj traci sa upaljenim žmigavcem.

Na mestu nesreće uviđajna ekipa nije pronašla tragove pucnjave i oštećenja na vozilu, pa se pretpostavlja da je mladić možda ranjen na drugom mestu.

Saobraćaj na Pančevačkom mostu je skoro do ponoći bio usporen jer se obavljao jednom trakom, ali nije bilo veće gužve.

U isto vreme, na auto-putu kod petlje Lasta u Beogradu, u smeru ka Nišu, automobil je sleteo s puta i udario u zid policijske stanice.

Vozač je zadobio višestruke povrede, a pretpostavlja se da je na klizavom putu izgubio kontrolu nad vozilom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво