Tabanovci, srpski državljanin švercovao nakit

Makedonski carinici na graničnom prelazu Tabanovce sprečili su srpskog državljanina da prošvercuje zlatan nakit vredan oko milion denara (oko 16.000 evra), saopštila je Carinska uprava Makedonije.

U automobilu švajcarskih tablica kojim je upravljao srpski državljanin pronađeni su sakriveni zlatan nakit (ogrlice, prstenje, minđuše i broševi) težine 440 grama i osam koršćenih muških i ženskih satova.

Carinci su 23. jula, na izlasku vozila iz Makedonije u Srbiju, navedene predmete pronašli u maloj šarenoj kesici za nakit i toaletnom neseseru, koji su bili smešteni u crnoj plastičnoj kesi u prostoru automobila koji je namenjen za čuvanje pomoćnog pribora.

Protiv srpskog državljanina, koji je pokušao da prokrijumčari zlatni nakit i satove vredne oko milion denara, podneta je krivična prijava, a sudija za prethodni postupak mu je oduzeo pasoš.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво