Silovatelj iz Zaječara priznao još jedno ubistvo, pronađeno telo žrtve

Vladimir Rajković, koji je silovao pa ubio trogodišnju devojčicu kod Zaječara, priznao je da je ubio i jednu ženu iz istog sela. Telo žrtve pronađeno u Timoku, koji protiče kroz Vratarnicu, nezvanično saznaje RTS.

Četrdesetsedmogodišnju ženu je, prema nezvaničnim informacijama, Vladimir Rajković ubio pre dvadesetak dana.

RTS nezvanično saznaje da je, nakon priznanja i tog ubistva, policija u reci u ataru sela Vratarnica pronašla telo žene čiji je nestanak prijavljen 25. juna.

Rajković je uhapšen u subotu uveče, sat vremena nakon što je majka trogodišnje devojčice prijavila nestanak deteta, koje je prethodno bilo na rođendanu u komšiluku.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je juče da su pripadnici MUP-a zajedno sa osumnjičenim otišli na lice mesta gde je pronađeno unakaženo telo deteta. Rajković je priznao zločin, nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje.

Trogodišnju devojčicu porodica je pre zločina otpratila na prvi rođendan svog komšije u kuću preko puta, u kojoj živi brat osumnjičenog za ubistvo.

Ujak devojčice je rekao da su se deca na rođendanu igrala i da je ona u jednom trenutku nestala, nakon čega je celo selo krenulo u potragu za njom.

"Kad je došla policija, on je bio kod mog brata u kolima. Izašao je iz kola i ja sam ga pitala gde mi je dete. On kaže: Ja sam je ostavio ovde na autobuskoj stanici i rekao sam joj da ide kući", ispričala je majka devojčice Danijela Stefanović.

Mesto zločina je udaljeno 600 do 700 metara od kuće u kojoj se slavio rođendan.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво