Janjuševiću odloženo suđenje za 23. septembar

U Višem sudu u Beogradu odloženo je suđenje Zoranu Janjuševiću i Pavlu Miljkoviću optuženim da su oštetili firmu "Kargo logistički centar brodogradilišta Beograd", čiji je krajnji vlasnik biznismen Filip Cepter.

Suđenje je odloženo za 23. septembar zbog izostanka Miljkovićevog branioca koji nije mogao da dođe u sud zbog povrede.

Na početku suđenja Janjušević i Miljković su negirali navode optužnice, koja ih tereti da su svojim radnjama preduzeću napravili štetu od 800.000 evra.

Više javno tužilaštvo je optužilo Janjuševića, koji je u toj firmi bio specijalni savetnik, za krivično delo podstrekavanje na zloupotrebu službenog položaja, a Miljkovića, koji je bio direktor za zloupotrebu službenog položaja.

Janjušević je javnosti poznat i kao nekadašnji savetnik premijera Zorana Đinđića, a bio je svedok i na suđenju za njegovo ubistvo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи