Sudar kod Predejana, šest povređenih

Povređeno je šest osoba u sudaru tri automobila na auto-putu u Grdeličkoj klisuri, kod sela Palojca. U jednom od vozila bila su četiri radnika češke firme koja izvodi radove na Koridoru 10.

Načelnik službe urgentne medicine leskovačke bolnice Milan Stojković navodi da su četiri osobe sa teškim povredama, od kojih je jedna životno ugrožena, prebačene u niški klinički centar.

Direktor Urgentnog centra u Nišu Miodrag Lazić dodaje da su od četvorice primljenih pacijenata, dvojica prebačena na ortopediju sa višestrukim povredama ekstremiteta, i gornjih i donjih.

"Jedan pacijent je primljen na intenzivnu negu Urgentnog centra, na Odeljenje grudne hirurgije sa obostranim teškim povredama grudnog koša i teškim povredama glave. Pacijent je životno ugrožen", dodao je Lazić.

U jednom od tri vozila koja su se sudarila bila su četvorica radnika češke firme "Fiča", koja izvodi radove na Koridoru 10.

Radnik "Fiče" Dragan Savić kaže da su radnici bili u putničkom vozilu "folksvagen pasat", koji se kretao na deonici od Predejana do Grdelice, kada je izleteo automobil sa sporednog puta.

"Vozio je sporije nego što smo mi i naleteli smo na njega. Pretpostavljam na osnovu priče da je bilo još jedno vozilo koje je isto učestvovalo u nesreći", dodao je Savić.

Jedan od povređenih radnika je češki državljanin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара