U nesreći kod Novog Pazara žena poginula, muž teško povređen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila po podne na magistralnom putu Novi Pazar-Ribariće, poginula je M. S. iz Novog Pazara, dok je njen suprug S. S. teško povređen.

Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru Jasmin Duštinac rekao je da su se supružnici M. S. (34) i S. S. (36) nalazili na motoru kojim je upravljao S. S, a koji je, iz do sada nepoznatih razloga, udario u automobil marke "audi".

"Žena je poginula na mestu nesreće, dok je vozač motora povređen i prebačen u novopazarsku bolnicu. U toku je uviđaj, nakon kojeg će biti poznat uzrok nesreće", rekao je Duštinac.

Povređenom S. S. pomoć je ukazana u novopazarskoj bolnici, posle čega je prebačen u kragujevački Klinički centar.

Kako je rečeno u novopazarskoj bolnici, on nije životno ugrožen. Vozač i putnici u "audiju" nisu povređeni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи