Tuča mladića u paraćinskom domu zdravlja

Dve grupe mladića fizički su se obračunale sinoć oko 22.50 u Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Paraćinu. Jedan mladić sa povredom glave, koji nije životno ugrožen, prevezen je na neurohirurgiju Opšte bolnice u Ćupriji.

Policija je identifikovala aktere, a niko od zdravstvenog osoblja nije povređen. Stradao je inventar – stolice, paravan, stalci za infuziju, boca za kiseonik.

"Policija je identifikovala sve učesnike tuče i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave, prekršajne za učestovanje u tuči a protiv nekih i krivične zbog nanošenja povreda", rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Jagodini.

Dežurni lekar Dragana Blagojević izjavila je novinarima da su na pregled prvo došla tri mladića zbog povreda koje su zadobili u tuči u gradu i dok je pregledala jednog od njih, upala je druga grupa sa metalnim palicama i nastala je opšta tuča.

"Ovi koji su bili unutra lomili su stolice, stalak za infuziju, paravan... valjda da se naoružaju", rekla je lekarka.

To je trajalo oko 15 minuta a zatim su pobegli. Iza njih je ostao jedan mladić ležeći na podu sa povredom glave, a ustvari došao je na pregled zbog povrede šake. Transportovali smo ga u Opštu bolnicu u Ćupriji, ispričala je Blagojevićeva.

"Nisam mogla do telefona i da odmah pozovem policiju", dodala je lekarka.

Nezvanično, radi se o dve grupe mladića iz naselja Dankovo i Ulice cara Dušana u Paraćinu, koje su se tukle u gradu pre dolaska u Službu hitne pomoći.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се