Uhapšeni zbog pljačke stanova u opštinama Čukarica i Rakovica

Policija je na Čukarici, u odvojenim akcijama uhapsila dve osobe osumnjičene za pljačku stanova u beogradskim opštinama Čukarica i Rakovica, saopštio je MUP.

U prvoj akciji uhapšen je Z. P. (34) iz Beograda, osumnjičen da je u nedelju nasilno kroz prozor kupatila ušao u jedan stan u Ulici patrijarha Joanikija u Rakovici, odakle je odneo 185.000 dinara, pištolj i laptop.

Policija je u drugoj akciji uhapsila D. K. (20) iz Prokuplja za koga se sumnja da je u noći između ponedeljka i utorka, u Čamdžijinoj ulici u opštini Čukarica, preko terasa ušao u tri stana, a potom i u podrumske prostorije odakle je oduzeo veću količinu alata – bušilice i brusilice.

D. K. je dan kasnije alat prodao na Buvljoj pijaci.

Z. P. i D. K. su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи