Neda Arnerić se oporavlja nakon pada sa terase

Glumica Neda Arnerić povredila kičmu prilikom pada sa visine, saopštio Klinički centar Srbije. RTS nezvanično saznaje da je Arnerićeva povređena pri padu sa terase stana u kojem živi, na trećem spratu zgrade na Vračaru. Kako saznajemo u Kliničkom centru, lekari očekuju brz oporavak.

Neda Arnerić je sa teškim povredama u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije primljena juče, u kasnim večernjim satima, kada su joj utvrđene povrede na kičmi.

"Zbog mogućih komplikacija nalazi se na odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra. Dalja dijagnostika je u toku", saopštio je Klinički centar Srbije.

Kako RTS saznaje, ona je komunikativna i nema drugih povreda osim povreda kičme, koje nisu opasne po život. Očekuje se brz oporavak, saznaje RTS u KCS-u.

Nezvanično saznajemo da je zadobila prelom vratnog i dva leđna pršljena.

Do nesreće je došlo sinoć, oko 22.20 u Dubljanskoj ulici, u Beogradu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи