Novi Sad, veslačica nestala na treningu

Devojčica K. K. stara 15 godina nestala je na Dunavu dok je veslala.

Pretpostavlja se da je čamac u kom se devojčica nalazila, udario u baržu na sredini reke, javila je Radio-televizija Vojvodine. Kako je RTS-u rečeno u MUP-u, do incidenta je došlo oko 13.30.

Na licu mesta gde je mlada veslačica nestala u Dunavu policija je završila uviđaj, ali se po nalogu javnog tužioca uviđaj nastavlja na drugim lokacijama na Dunavu za koje se pretpostavlja da mogu biti značajne za ovaj događaj, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Na licu mesta, kako su rekli u toj Policijskoj upravi, ronioci su pretraživali teren, a sada se te aktivnosti nastavljaju na drugim lokacijama.

"Policija radi svoj posao i još uvek nemamo nikakvu informaciju koju bismo mogli da podelimo sa javnošću", rekao je Tanjugu predsednik veslačkog kluba "Danubius" Željko Pantović.

Na pitanje koliko dugo se devojčica bavi veslanjem, Pantović je odgovorio da je ona iskusan takmičar.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво