Tužilaštvo naložilo policiji da istraži slučaj "Savamala"

Više javno tužilaštvo dalo je nalog policiji da istraži slučaj rušenja objekata u Savamali i dostavi izveštaj o uvrđenim činjenicama.

Policiji je dat nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja i nakon što nam stigne izveštaj donećemo odluku o daljem postupanju, precizirali su u tužilaštvu, a navodi Tanjug.

Mediji su preneli da su osobe sa fantomkama 25. aprila, u delu Savamale na prostoru koji se nalazi na uglu Hercegovačke i Mostarske ulice, porušila objekte u tom delu grada i maltretirale građane.

broj komentara 6 pošalji komentar
(četvrtak, 05. maj 2016, 21:16) - anonymous sasa [neregistrovani]

zakon i red

Da je bilo sve po zakonu bili bi policajci na licu mesta i ne bi se to radilo nocu. Ali zato gradonacelnika to ne interesuje, zasto!

(četvrtak, 05. maj 2016, 17:35) - Dragorad Malešević [neregistrovani]

aha

A kakav ti dokaz imaš da je neko maltretirao građane? Ako su objekti namenjeni za rušenje i svi vlasnici su dobili rešenje o rušenju, što se mene tiče može da ga sruši i patak dača i miki maus, ili Bil Klinton, Vila Raviojla. Postoji snimak od 4 sata na kome niko ne nosi fantomke. Dosta spinovanja

(četvrtak, 05. maj 2016, 14:26) - anonymous [neregistrovani]

Nevidljivo

Da mediji nisu videli, policija to nikad ne bi videla i cula.

(četvrtak, 05. maj 2016, 14:18) - anonymous [neregistrovani]

Sramota

Sramota da u 21. veku u Evropi neko može da ruši objekte i maltretira građane a pritom još i sa fantomkama. Dokle smo došli kada uopšte ovako nešto može da se desi i što je najgore, niko nije ni iznenađen, ovakve stvari postaju normalne.

(četvrtak, 05. maj 2016, 13:50) - anonymous [neregistrovani]

Рок

Зар тужилаштву треба 10 дана да покрене истрагу поводом једног криминалног догађаја? 

(četvrtak, 05. maj 2016, 13:40) - Šumadinac [neregistrovani]

Banana zemlja!

Policija nije htela da izadje na teren i odmah stupi u akciju povodom ovog vandalskog i razbojničkog dogadjaja a sada će posle više od pola meseca da prikuplja dokaze! Pa ovo je stvarno posalo divlji zapad.