Niš, čopor pasa izujedao i studentkinju

Samo dan pošto su izujedali staricu, čopor pasa lutalica jutros je na niškom Starom groblju napao dvadesetogodišnju studentkinju, i naneli joj četiri ujeda, više posekotina i ubodnih rana, rečeno je agenciji Beta u ambulanti Lake industrije.

Povređena devojka dobila je odgovarajući tretman i terapiju. "Devojci smo ukazali prvu pomoć, primila je antibiotsku i antitetanus terapiju, ali se još nalazi u ambulanti jer je u stanju šoka", izjavio je dežurni lekar u ambulanti Lake industrije.

Devojka će, prema rečima lekara, terapiju nastaviti da prima u kućnim uslovima, a ozbiljnijih povreda spasila je trenerka koju je nosila, a koja je u napadu pokidana na komade.

Kako je agencija Beta saznala od očevidaca studentkinja je prolazila stazom koja vodi kroz Staro groblje kada ju je napao čopor pasa.

Spasili su je slučajni prolaznici, a jedan od njih je na rukama odneo do ambulante Lake industrije koja se nalazi odmah preko puta Starog groblja.

U ovoj ambulanti potvrdili su da svakodnevno pružaju pomoć licima koje psi lutalice napadaju na Starom groblju.

Direktor sektora higijene JKP "Medijana" Ljuborad Stevanović rekao je agenciji Beta da će radnici Javno-komunalnog preduzeća "Medijana" iz Niša pokušati danas da pohvataju sve pse lutalice na Starom groblju, kako bi se stalo na put učestalim napadima na građane. 

On je dodao da će akciju radnika "Medijane" obezbeđivati komunalni policajci i komunalni inspektori, jer su prethodne pokušaje hvatanja pasa osujećivali građani iz okolnih zgrada.

Stevanović je rekao da će psi u prihvatlištu biti sterilisani i čipovani. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво