Novosti: Šešelj mora u Hag pre izbora

Haški tribunal doneće presudu u postupku protiv predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelju do kraja marta, što znači da će morati da ode u Hag usred izborne kampanje u Srbiji, prenose Večernje novosti u izdanju od petka.

Komentarišući te navode, lider radikala je ponovio da "sigurno neće dobrovoljno" ići u Hag kao i da ga "apsolutno ne interesuje" kada će sudsko veće Tribunala doneti presudu.

Šešelj, koji je optužen za zločine nad Hrvatima i Muslimanima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, od 1991. do 1993. godine, od novembra prošle godine čeka presudu Tribunala na privremenoj slobodi u Srbiji.

U pritvoru Tribunala bio je od februara 2003. godine, kada se dobrovoljno predao.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво