Читај ми!

Kosovo, zbog nevremena više desetina udesa

Na Kosovu su u prethodna 24 sata zabeležene 22 saobraćajne nezgode u kojima je bilo povređenih i još 57 bez povreda, saopšteno je iz kosovske policije čiji su pripadnici u istom periodu izdali 452 saobraćajne kazne.

U poslednja 24 sata na Kosovu je registrovano više desetina saobraćajnih nezgoda, a policija napominje da su vozači u obavezi da poseduju zimsku opremu za automobile i prilagode brzinu vožnje uslovima na putu.

Kosovska policija apelovala je u saopštenju na vozače da oprezno voze, poštuju saobraćajne znakove i da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu.

Snega koji je padao u poslednja 24 sata ima na kolovozima na Kosovu, a niske temperature i vetar koji duva uslovljavaju i poledicu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво