Ukradeno 16 pečenih prasadi i jagnjadi na Zelenom vencu

Pečenjari "Uranak-Elez" iz Gornjeg Milanovca ukraden je kombi u kome se nalazilo 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, a isporuka je bila spremljena za kupce u Beogradu, saopštila je policija.

Ova pečenjara ima svoju prodavnicu na Zelenom vencu u Beogradu i pečeni prasići i jaganjci dopremljeni su u subotu oko osam časova "pikapom", na kome je vidno bio ispisan naziv, kako bi kupci blagovremeno preuzeli pečenje.

Vlasnik pečenjare Dejan Jevtović (40) za agenciju Beta je izjavio da je radnik parkirao vozilo ispred prodavnice, pri čemu nije uzeo ključeve, i izašao da se preobuče kako bi izneo pečenu prasad i jagnjad.

"Posle tri-četiri minuta se pojavio ispred prodavnice ali nigde nije bilo vozila, jer su lopovi uspeli da ga pokrenu i odu u nepoznatom pravcu a da niko od kupaca niti prolaznika ništa nije video", kaže Jevtović.

Ističe da je ukupna šteta oko 5.000 evra jer samo vozilo vredi polovinu ove sume.

Ova pečenjara godinama priprema pečenje za svoju prodavnicu u Beogradu i to svako jutro transportuje na Zeleni venac, jer je sva roba unapred naručena.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво