Hapšenja zbog teških krađa u Aranđelovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu nadležnim tužilaštvima u Kragujevcu i Aranđelovcu podneli su krivične prijave protiv dvojice Aranđelovčana, zbog sumnje da su izvršili tešku krađu i da su uništili i oštetili tuđe stvari.

Postoje osnovi sumnje da su oni, u noći između 5. i 6. januara 2016. godine, u naselju ''Bangladeš'' u Aranđelovcu, obili više putničkih vozila iz kojih su oduzeli CD uređaje, akumulatore, rezervne točkove i alat.

Policijski službenici pronašli su sve ukradene predmete i vratiće ih vlasnicima.

Policija je rasvetlila i tešku krađu kada je, u noći između 1. i 2. januara 2016. godine, obijena kuća u Aranđelovcu i iz nje oduzet zlatan i srebrni nakit, vrednosti oko 180.000 dinara.

Tom prilikom uhapšen je M. N. (34) iz Aranđelovca, kod koga je pronađen sav srebrni i deo
zlatnog nakita.

Njemu je, nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Aranđelovcu odredio pritvor.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи