Читај ми!

Teška saobraćajna nesreća kod Vranja – sudar autobusa sa azilantima i kamiona

Jedna osoba je poginula, a devet teže i lakše povređeno u sudaru kamiona i autobusa koji je prevozio azilante, saznaje RTS. Vozaču autobusa određeno zadržavanje do 48 sati. Nesreća se dogodila na putu od Preševa ka Vranju, kod Bujanovca.

Jedna žena je podlegla povredama posle sudara kamiona i autobusa sa azilantima, a devet putnika je povređeno - jedna osoba teže, a osam lakše, saznaje RTS.

Povređeni pacijenti zbrinuti su u Zdravstvenom centru u Vranju, a njih sedmoro je pušteno iz bolnice.

Povređeni muškarac sa težim prelomom noge upućen je u Niš. Na prijemno - trijažnom odeljenju Vranjske bolnice na posmatranju je trogodišnje dete, a u toku je dijagnostika. Dete je u pratnji majke, koja  nije povređena, javlja dopisnik RTS-a.

Pregledane su i dve mlađe trudnice koje nisu zadobile teže povrede. 

Nesreća se dogodila sinoć oko 22.30 pošto se kamion makedonskih oznaka sudario sa autobusom leskovačke registracije koji je prevozio azilante iz Preševa ka Šidu.

Kako RTS nezvanično saznaje, autobus je udario u kamion koji se nalazio u zaustavnoj traci.  

Vozaču autobusa određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden zameniku tužioca, saopštila je Policijska uprava Vranje.

U zbrinjavanju povređenih putnika na licu mesta bila su angažovana četiri sanitetska vozila, dva iz Vranja i po jedno iz Bujanovca i Preševa, saznaje Internet portal RTS-a.

Nesreća se dogodila na putu Vranje - Preševo na oko dva kilometra od Bujanovca, javio je Blic.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво