Privedeni zbog lažnih umrlica

Policija privela četiri osobe, od kojih su dve maloletne, zbog sumnje da su lepile lažne umrlice visokog predstavnika EU Havijera Solane.

Lažne umrlice, koje su u međuvremenu uklonjene, bile su izlepljene na zgrade u Kosovskoj ulici, pored Doma Skupštine Srbije.

Kod privedenih je nađeno oko sto lažnih umrlica i pribor za lepljenje.

U konsultaciji sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva, protiv tih lica biće preduzete sve zakonske mere, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Plakate su bile u formi klasične umrlice sa Solaninom slikom, ispod koje je pisalo - "Naš dragi Havijer Solana konačno je preminuo 28. septembra u 66. godini zločinačkog života".

"Ispraćaj u pakao će se obaviti na zgarištu istorije. Ožalošćeni: RTV B92, DS, G17 Plus, SPS, EU, NATO, LDP i ostala unijatska rodbina", pisalo je na plakatama.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво