Policija sprečila ubistvo u Raškoj

Srpska policija nakon dužeg operativnog rada na teritoriji Kraljeva, Raške i Novog Pazara sprečila je likvidaciju V.M. iz Raške. Uhapšeni naručilac likvidacije i dvojica neposrednih izvršilaca.

Pripadnici MUP-a Srbije sprečili su likvidaciju V. M. iz Raške i tom prillikom uhapsili naručioca tog ubistva Slavišu M. (35) iz Raške i neposredne izvršioce Zdravka N. (31) iz Novog Pazara i Dragana R. (29) iz Kraljeva.

Pripadnici MUP-a intenzivno tragaju za Zvonkom V. (28) iz Kosovske Mitrovice, jednim od organizatora pokušaja likvidacije, kao i za još tri člana ove kriminalne grupe.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe, koja je vršila najteža krivična dela - krijumčarenje narkotika, ubistva, ucene, iznude i krađe vozila.

Sinhronizovana akcija sprovedena je nakon dužeg operativnog rada policije na teritoriji Kraljeva, Raške i Novog Pazara.

Prilikom hapšenja, policija je u vozilu "audi A8, beogradskih registarskih oznaka, pronašla sredstva za likvidaciju: dva pištolja, "lisice, kablove za vezivanje, bejzbol palicu i policijski znak "stop.

Pretresom prostorija koje su koristili, pronađena je i veća količina oružja i municije- četiri puške, tri pištolja i veća količina municije.

Sva uhapšena lica biće uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, privedena nadležnom istražnom sudiji.