Uhvaćeni napadači na maloletnog učenika

Sva tri napadača na maloletnog učenika drugog razreda Hemijsko-prehrambrene škole u Beogradu, uhvaćeni su u akciji policije. Kod jednog od njih pronađen je nož kojim je D.M. izboden. Punoletni Š.N. priznao da je direktni napadač.

Povod sukoba bila je svađa oko mobilnog telefona. Maloletni D.M. učenik drugog razreda Hemijsko-prehrambene škole, izboden je nožem u predelu grudnog koša, pred početak šestog časa.

Policija uhapsila je sinoć svu trojica napadača na učenika Hemijske-prehrambene škole u Beogradu. Kako RTS saznaje, jedan od privedenih, punoletni Š.N. priznao je da je direktni napadač, a pronađen je i nož kojim je učenik izboden.

Mladić je van životne opasnosti i posle manje hirurške intervencije zbrinut je na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Šef hirurške ekipe Miloš Bjelović rekao je da je mladić zadobio dve ubodne rane u levu polovinu grudnog koša, kao i da su posle intervencije stvoreni uslovi za njegov povoljan postoperativni oporavak.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da je užasnut ranjavanjem maloletnog D.M. i zatražio od nadležnih državnih organa da pojačaju bezbednost u svim školama na teritoriji Beograda.

Do incidenta je došlo kada su učenici, momci, koji nisu iz škole, došli do učionice i krenuli u raspravu koja je rezultirala napadom na maloletnika. 

U školi kažu da se puno ulaže u video nadzor, da je postavljena 41 kamera, što je nedovoljno. Incidenata je bilo i ranije, ali nije korišćeno hladno oružje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи