Читај ми!

Određen pritvor ubici Tijane Jurić

Osumnjičeni za ubistvo Tijane Jurić iz Subotice Dragan Đurić iz Surčina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija odredio pritvor, saznaje RTS.

01.42 -  Dragan Đurić je prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici, javlja izveštač RTS-a Toni Bedalov.

01.00 - Sudija Višeg suda u Subotici odredio pritvor Draganu Đuriću, nakon čega je smešten u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici, saznaje RTS.

22.57 - Završeno saslušanje Dragana Đurića u Višem javnom tužilaštvu. Sada se nalazi kod sudije Višeg suda u Subotici za prethodni postupak, koji treba da odluči o pritvoru.

21.57 - Osumnjičeni Dragan Đurić na saslušanju o ubistvu Tijane Jurić.

Kako RTS saznaje, Dragan Đurić iz Surčina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Subotici koje će verovatno predložiti pritvor.

Nakon toga odveden je sudiji Višeg suda u Subotici za prethodni postupak koji treba da odluči o pritvoru koji može da traje do 30 dana.

Očekuje se da će Dragan Đurić, nakon rešenja o određivanju pritvora, biti prebačen u Okružni zatvor u Subotici.

Dan pre ubistva, Tijana se vratila sa mora. U društvu je krenula kući ali se setila da je zaboravila da vrati pozajmljenu duksericu.

Sedam minuta je bila sama. U tih sedam minuta kolima je naišao Dragan Đurić koji ju je ubio. Dvanaest dana kasnije on je uhapšen.

Dragan Đurić iz Surčina priznao je ubistvo devojčice i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво