Pritvor zbog tuče u Jagodini

Četvorici mladića iz Đuprije koji su petak učestvovali u masovnoj tuči kod izletišta "Potok" u Jagodini, određen pritvor do 30 dana.

Istražni sudija Okružnog suda u Jagodini Tomislav Vučković saslušao je danas i odredio pritvor do 30 dana četvorici mladića iz Ćuprije, koji su u petak učestvali u masovnoj tuči ispred izletišta "Potok" u Jagodini, u kojoj je ubijen Marko Đurđević (24) iz Jagodine.

U tuči oko 1.30 sati iza ponoći povređeno je pet mladića, četiri iz Jagodine i jedan iz Paraćina.

Reč je o M.D (26), M.B (20), P.N (20) i S.N (19) "protiv kojih je doneto rešenje o istrazi zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju".

Za policiju u Jagodini, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi, ovaj slučaj nije završen, jer policija traga za M.R (20), J.M (20), Ž.M (20) i V.A (20) iz Ćuprije koji su učestovali u ovoj tuči.

Tuča je izbila posle povratka mladića iz Jagodine iz restorana "Potok", gde su proslavili momačko veče Ivana Simića, koji je juče trebalo da se venča, ali je završio na hirurškom odeljenju Opšte bolnice u Jagodini sa još tri mladića.

Ubijeni Đurđević sahranjen je juče na Gradskom groblju u Jagodini, on je izboden "hladnim oružjem" u predelu "grudnog koša i abdomena" i umro je na operacionom stolu.

Marko je danas trebalo da proslavi 24. rođendan.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи